Новинка - автомобільні рейлінги на дах Can!

26.05.2016
На сайті з'явилися нові рейлінги на дах від знаменитого турецького бренду Can Otomotive. Якщо ви як раз плануєте купити рейлінги для свого автомобіля, рекомендуємо заглянути в цю категорію. Працює підбір по авто! Просто виберіть модель машини, і отримаєте список відповідних для неї рейлінгів.

У процесі підбору рейлінгів на дах може виникнути ситуація, коли для одного автомобіля підходять 2 і більше комплектів рейлінгів. Давайте розглянемо можливі варіанти, чому ж можуть відрізнятися ці товари. Перша і найпомітніша відмінність - колір. Ми пропонуємо купити чорні, сірі, графітові та хромовані (блискучі) рейлінги. Є фільтр за кольором зліва від товарів, скориставшись яким, ви можете відфільтрувати потрібні.



Продовжуючи тему зовнішнього вигляду, варто окремо згадати рейлінги особливого, crown-дизайну, які виглядають більш стильно і аеродинамічним, ніж звичайні комплекти. Особливо добре вони виглядають в хром-забарвленням. Для багатьох автомобілів ви можете купити як звичайні рейлінги, так і crown.

Приклад зовнішнього вигляду рейлінгів Crown.


Інші відмінності криються в конструкційних особливостях рейлінгів. Так, ви можете зустріти комплекти з пластиковими або ж металевими кінцевиками (кріпленнями). У рейлінгів з металевими кріпленнями вантажопідйомність вища, і становить 75 кг. Пластикові кріплення витримують до 50 кг.

Деякі рейлінги встановлюються за допомогою болтів (зазвичай, при наявності в автомобілі штатних місць для установки). Інші комплекти встановлюються на клей. Незалежно від способу установки, ви знайдете в коробці все необхідне - і клей, і болти, і шайби, а також докладну інструкцію.

І нарешті, в залежності від конструкції деяких автомобілів, виробник пропонує рейлінги для авто з короткою і довгою базою. Ця інформація є в назві товару. Будьте уважні при виборі, або ж скористайтеся допомогою наших консультантів перед покупкою.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено