Новинка в розділі "Автотюнінг": накладки на педалі!

26.04.2017

Щоб перевершувати інших автолюбителів, необхідно бути вишуканим навіть всередині, а не тільки зовні. Саме для цього і призначена сучасна деталь внутрішнього тюнінгу - накладки на педалі, які є дуже важливим елементом будь-якого автомобіля, адже виконують не тільки декоративну функцію, а й практичну.

Встановлюються накладки поверх стаціонарних педалей і запобігають ковзанню взуття по педалях. Погодьтеся, адже більшість водіїв в мокру погоду стикалися тет-а-тет з проблемою ковзання педалей, а нога водія при будь-яких обставинах повинна міцно впиратися в педаль гальма або газу.

Накладки на педалі можуть бути виготовлені з різних матеріалів: метал, пластик і гума. Пластикові накладки мають значну перевагу в ціні, але не відрізняються зносостійкістю і міцністю. Такі накладки схильні не тільки швидкої втрати привабливості зовнішнього вигляду, а й виходу з ладу. З тією ж проблемою стикаються власники гумових накладок на педалі, саме тому їх не так часто можна зустріти в магазинах.

Найкраще підібрати для свого автомобіля якісні металеві накладки на педаль газу або гальма. Їх виготовляють з алюмінію. Цей легкий матеріал добре піддається обробці та дозволяє виробу прийняти необхідну форму, а завдяки гумовим вставкам на металевих пластинах нога не буде зісковзувати з педалі навіть в дощову або снігову погоду.

Ми пропонуємо вибір модельних накладок на педалі найпопулярніших марок автомобілів: Audi, Mercedes, Mitsubishi, Volkswagen, Toyota та інших. Кожен комплект накладок виконаний в унікальному стильному дизайні та прикрашений логотипом. Вигідні ціни на педальні накладки в авто приємно здивують будь-якого водія.
Купити накладки на педалі можна за посиланням.

Підберіть накладки на педалі Вашого автомобіля прямо зараз:



Точний підбір накладок на педалі по моделі автомобіля!


Оберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено