Як склеїти що завгодно за 10 хвилин?

30.04.2014
Епоксидна холодне зварювання Poxipol здатна протягом 10 хвилин склеїти будь-які матеріали, в тому числі метал, бетон, фаянс, дерево, мармур, пластмасу, скло, залізобетон, фіброцемент, кераміку, граніт, фарфор. При цьому ціна складу зовсім не висока, а корисний він може бути абсолютно будь-якій людині.

Як користуватися Poxipol-му? В упакуванні ви знайдете 2 тюбики, кожен з яких містить частину складу. Коли обидві частини складу змішуються, вони вступають в реакцію, результатом якої є створення дуже міцною субстанції. Видавіть вміст обох тюбиків на підготовчу поверхню і потім негайно змішайте, довівши суміш до стану однорідної маси. Тепер можна наносити "Поксіпол" на ті поверхні, які ви хочете склеїти між собою. Бажано на обидві частини склеюваного матеріалу. Попередньо поверхні потрібно знежирити, також вони повинні бути сухими.

Завдавши клей на обидві поверхні, з'єднайте їх. Надлишки складу можна прибрати вологою серветкою або просто вологими руками. Також можна дочекатися затвердіння і прибрати їх за допомогою наждачки. Через 10 хвилин після з'єднання складу затвердіє і розірвати з'єднані частини стане неможливо. Повне затвердіння відбувається через 24 години. Подивіться відеоогляд, в якому ми склеїли Poxipol-му зламаний молоток. Через 10 хвилин їм вже можна було користуватися!



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено