Як відрізнити підробку гальмівних колодок і дисків Brembo?

30.03.2018

Товари компанії Brembo - це гарантія безпеки водія, і його транспорту, саме це обумовлює важливість використання тільки оригінальних товарів. Але, на жаль, на ринку періодично з'являються контрафактні виробники, які видають свою продукцію за оригінал, і при цьому абсолютно не відповідають за її якість. Фірма Brembo береже свою репутацію, яку заробляла не один рік, тому боротьба з підробленими товарами - це ще одна з активних напрямків її діяльності.

Виробник Brembo - піклується про своїх покупців, і тому регулярно застерігає їх від придбання підробленої продукції. Але тут виникає природне запитання, як простий обиватель зможе визначити, де йому пропонують оригінал, а де - контрафактний товар?

Гальмівні колодки на вторинному ринку: оригінал чи підробка?

В компанії Brembo розробили свій власний підхід до виявлення підробленого товару, і їм з радістю готові поділитися з водіями, які шукають на ринку якісні та надійні гальмівні колодки. Тут необхідно враховувати всього три особливості:

1. Упаковування продукції - ретельно перевіряємо. Класичний червоний колір - ще не показник справжності. Шукайте особи працівників компанії Brembo. Якщо ви не знайдете на упаковуванні цього фірмового знака - вам пропонують підроблений товар.

2. Сучасні технології - QR-код. У компанії Brembo уважно стежать за інноваційними підходами до розпізнавання підробок, тому, як тільки з'явилася можливість отримати інформацію про товар за допомогою коду, це відразу стало використовуватися виробником. Проскануйте код на упакуванні - у кожного продукту він унікальний, знаходиться на наклейці.

3. У Brembo особливе маркування товарів. Тут завжди вказують кодове значення WVA, відповідність показникам ECE R 90, а так же оригінальний код і логотип фірми.

Перевіряйте відповідність товару цими ознаками, і ви будете впевнені. Що купили надійну, оригінальну продукцію Brembo!



Підбір гальмівних колодок за моделлю автомобіля!


Виберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено