Майстер Ватт - відмінні зарядні пристрої українського виробництва

31.03.2015
Якщо Ви хочете купити зарядний пристрій для автомобільного акумулятора, зверніть увагу на зарядні пристрої від бренду Майстер Ватт. Імпульсні зарядні та пускові пристрої для мотоциклетних та автомобільних акумуляторів. Майстер Ватт виробляється в Дніпропетровську та об'єктивно вважаються одними з кращих вироблених на території України зарядних пристроїв.

Автоматичні зарядні пристрої «Майстер Ватт» виготовляються на заводі з відмінною технічною базою з використанням сучасного обладнання. Якість роботи зарядних пристроїв отримало високу оцінку фахівців завдяки багатоступеневого механізму заряду акумулятора. Цей алгоритм дає можливість зарядити акумулятор в найкоротший час і якісно, ​​а також повернути до життя розряджений акумулятор. Зарядні пристрої Майстер Ватт надійні, прості в експлуатації, компактні.

Лінійка зарядних пристроїв Майстер Ватт включає імпульсні зарядні пристрої для всіх типів акумуляторів з напругою 6, 12, 24 В, таким чином охоплюючи весь діапазон: від мотоциклетних АКБ до акумуляторів вантажних автомобілів. Зарядні пристрої Майстер Ватт може забезпечити струм заряду від 0.3 до 70А, а пускові зарядні пристрої здатні запустити двигуни як легкових, так і вантажних авто при значно виряджених акумуляторах.

В зарядний пристрій Майстер Ватт реалізований режим «зберігання», який дає можливість підтримувати акумулятор в зарядженому стані дуже довго, а також сприяє десульфітації АКБ. Зарядки Майстер Ватт може використовуватися для зарядки акумуляторів в складі резервних джерел живлення, гелевих та AGM акумуляторів в буферному і циклічному режимах. Також більшість зарядних пристроїв цього бренду може виступати в ролі стабілізованого блоку живлення на 12/24В.

Окремо варто згадати про мікропроцесорний компенсаційний пристрій «Колдун», компенсаційний заряд при зарядці двох послідовно підключених АКБ на 12В у 24-вольтів автомобільну бортову мережу. Якщо в процесі роботи з'являється різниця потенціалів між двома акумуляторами, компенсаційний пристрій перекачує заряд з одного акумулятора в іншій, поки потенціали не зрівняються. Таким чином, збільшується термін роботи АКБ, особливо якщо батареї не ідентичні, а різних місткостей, вікових груп, виготовлені різними виробниками.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено