Нові італійські автомобільні пилососи Pininfarina!

11.03.2015
Пропонуємо Вашій увазі нові автомобільні пилососи від італійської торгової марки Pininfarina! Пилососи відрізняються ексклюзивним дизайном, преміум-якістю і великими показниками потужності.

Чим хороші пилососи Pininfarina:

Пилососи оснащений подвійним циклонним фільтром, який можна легко зняти і вимити. Конструкція на основі циклонного фільтра означає також легку і швидку очистку пилозбірника, і відсутність необхідності купувати витратні матеріали-мішки.

Серед інших переваг автомобільних пилососів Pininfarina - можливість включити більш потужний режим Турбо для роботи з особливо забрудненими ділянками; наявність яскравої світлодіодної підсвітки; набір різноманітних насадок, серед яких особливо слід виділити знімну моторизовану щітку для глибокого очищення текстильних килимків, тканинних чохлів або оригінального покриття підлоги авто.

Чим же відрізняються 2 представлені на сайті пилососа один від одного?

Пилосос PNF1302 працює від прикурювача, довжина кабелю складає 4 м. Він трохи більш потужний у порівнянні з іншим пилососом лінійки. Пилосос PNF1303 працює від акумулятора. Час зарядки: 6 ч., Час безперервної автономної роботи: 18 хв. Він заряджається від звичайної розетки за допомогою йде в комплекті бази для зарядки. Таким чином, і той, і інший пилосос дозволяють легко зможете дістатися до кожного куточка автомобіля і привести його в порядок. Який з них вам подобається більше?



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено