Автомобільні тенти - кращий захист в будь-яку пору року

13.03.2013

Коли потрібен тент?

Не кожному автомобілісту пощастило жити біля паркінгу, тим більше розміщеного в тіні. І вже тим більше далеко не всі мають власний гараж. Але з усім тим, майже всі водії залишають своїх залізних коней прямо на вулиці біля будинку, що вельми загрожує неприємностями для машини. Купивши якісний автомобільний тент, Ви можете не турбуватися про такі проблеми.

Коли Ви виїжджаєте на природу зі своєю сім'єю, і залишаєте автомобіль під палючими променями сонця, ввечері доводиться сідати в розжарений салон. Наскільки це шкідливо для лакофарбового покриття, думаю, не варто навіть пояснювати. У такій ситуації тент дуже стане в пригоді, адже його металево-сірий сітловідбивальний матеріал відмінно захистить авто від перегріву. Взимку тент дозволяє здорово заощадити на очищенні автомобіля від снігу і льоду. Просто зніміть тент, струсіть, і приберіть в багажник. Можна відразу ж відправлятися у справах. У будь-який час року автолюбитель, який використовує тент, витрачає набагато менше часу на мийку авто, адже бруду-то в рази менше.

Що з себе являє автомобільний тент?

Це скроєний за габаритами авто чохол з особливого матеріалу PEWA. Це повністю водонепроникний і сітловідбивальний дуже міцний матеріал, який не залишить подряпин на ЛКП завдяки спеціальній прокладці. Тенти для автомобіля розрізняються за розмірами - S, M, L, XL, XXL.

Класичному автомобільному чохлу притаманні такі властивості:

1. Матеріал, що дихає

2. Вологонепроникність

3. Чи не створює конденсат

4. Повна захищеність від пилу, піску, бруду і пилку і стійкість до цвілі.

5. Оберігає авто від льоду і снігу при температурі аж до -40.

6. Гарантія захисту від дощів (в тому числі і кислотних) і граду.

7. Захист від фізичних ушкоджень, птахів, і т.п.

8. Оксамитовість зсередини.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено