Новинка! Органайзери Kinetic

04.02.2019
Кожен водій незалежно від досвіду і виду автомобіля возить в багажнику купу речей. Це як необхідні речі як аптечка, вогнегасник, компресор, засоби по догляду, очисники, поліролі, рідина омивача, серветки та щітки, а взимку до них часто додаються скребки, лопатки, ланцюги та трапи для коліс, розморожувачі та інше. Коли до цього всього набору додаються особисті речі автовласника і його пасажирів, багажник стає неохайним і безлад не тільки муляє око, але і приносить певні незручності.

Місткий і зручний органайзер Kinetic вирішить цю проблему і забезпечить порядок в багажнику. Зафіксувавши в одному місці органайзер, можна помістити в нього велику кількість речей. Місткість органайзера складе до 30 літрів, що дозволить звільнити простір багажника. За допомогою гумок, які перебувають на внутрішніх бокових стінках, можна зафіксувати баночки із засобами по догляду за автомобілем, а в кишеню по задній стінці - серветки, інструкції та інші дрібниці, які легко втратити.

Міцний матеріал і стінки органайзера, які тримають форму і нікуди не завалюються, забезпечать довгу службу, практичність і естетичну привабливість органайзера Kinetic і сподобаються навіть найвибагливішим покупцям.

Органайзери Kinetic - місткі, практичні та приємні у використанні. Зносостійкий міцний матеріал Ethylene Vinyl Acetate (EVA) забезпечить тривалий термін служби органайзера, який залишиться в привабливому вигляді навіть після тривалої експлуатації. Один великий бічний відсік з поліестеру і дві гумки для закріплення дрібниць всередині органайзера можуть використовуватися для зберігання серветок та інших дрібних речей, які ви постійно возите в багажнику.



Зручний доступ до наповнення

Організатор оснащений липучкою по верхньому його краю, а бічні стінки відкриваються простим розстібанням блискавки. Застібки потужні та надійні, і водночас дають можливість легко і швидко отримати доступ до вмісту.
Зручність транспортування

У разі, якщо вам потрібно швидко звільнити багажник, наприклад, для прибирання, - ви легко видалите його за допомогою текстильних ручок з боків органайзера. Ручки мають підвищену міцністю, а матеріал, з якого вони виготовлені, комфортний при контакті зі шкірою.
Надійна фіксація в багажнику

Потужні липучки на задній і нижній частинах міцно закріплять органайзер за килимок або оббивку багажника, що не дозволить йому переміщатися по простору багажника навіть при різкому гальмуванні і на поворотах.
Зручність швидкого доступу

Бічні стінки органайзера обрамлені блискавками, які дають можливість швидко і зручно дістатися до наповнення органайзера, а також максимально відкрити органайзер.
Відділення для дрібниць

Текстильна перегородка відокремлює основну частину органайзера від відділення для дрібниць, де можна зберігати речі, які часто губляться.
Фіксатори для каністр і пляшок

Щоб місткості з рідинами завжди знаходилися у вертикальному положенні, їх можна зафіксувати гумками у бічних стінок органайзера, які не дозволять їм пролитися в багажнику.


Матеріали

EVA (Ethylene Vinyl Acetate) - полімерний матеріал, який володіє прекрасними експлуатаційними характеристиками. Він відрізняється міцністю, зносостійкістю, а вироби, виготовлені з даного матеріалу, тримають форму за рахунок пружності. Органайзери виходять легкими та надійними.

Фурнітура та обробка в виготовленні органайзерів використовується тільки високої якості та забезпечує надійність з'єднань і застібок вироби. Тасьма, змійки та липучки, які є в органайзера, прекрасно поєднуються з основним матеріалом вироби як за своїми характеристиками, так і за зовнішнім оформленням.



Можливість персоналізації
За бажанням органайзери можуть бути прикрашені шильником з логотипом вашого автомобіля, що робить зовнішній вигляд виробів більш персоналізованих і солідним. Оригінальний дизайн і висока якість матеріалів роблять органайзер не тільки практичним помічником в наведенні порядку в багажнику, а й стильним аксесуаром у вашому автомобілі.


Чому ми впевнені, що вам сподобається?

  • Порядок в багажнику
    Пружний матеріал і додаткові фіксатори допомагають утримати все наповнення в одному місці, а закритий дизайн приховує від очей різнокольорові предмети, які створюють ефект безладу.
  • Простий догляд
    Щоб очистити органайзер від забруднень, досить просто промити його під напором води, таким чином осередки очистяться від усіх накопичень пилу і бруду. Організатор не мне і тримає первісну форму протягом тривалого часу.
  • Привабливий дизайн
    Незвичайна ромбоподібна текстура матеріалу і цікаве виконання допомагають органайзеру вписатися в будь-який автомобільний інтер'єр.
  • Різні забарвлення
    Органайзери виробляються з матеріалів різних забарвлень на ваш вибір, що допоможе придбати як вироби в тон, так і контрастні. При замовленні можна вибрати один з представлених варіантів забарвлення органайзера.



Підібрати органайзер Kinetic ...


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено