Часті питання про антидощ

24.01.2018

Для чого використовується антидощ?

Такі засоби допомагають воді вільно стікати зі скла при русі зі швидкістю понад 45 км/год, а це дозволяє значно зменшити необхідність включення двірників. Крім того, якщо використовувати гидрофобное покриття в зимовий час, то можна значно зменшити полій на склі, а видаляти її набагато простіше. На відео показано, як виглядають дощові краплі на лобовому склі, покритому гідрофобним покриттям.



А на наступному фото зображена різниця заледеніння з нанесеним антидощ на стороні водія і без кошти з іншого боку:


А як вибрати кращий засіб?

При виборі антидощ важливо розуміти, що його якість, як правило, безпосередньо залежить від виробника, тому, вибираючи продукцію відомих брендів, які дорожать своєю репутацією, ви ризикуєте найменше. Одним із прикладів виробників, які виробляють якісні засоби з антідождевим ефектом, є японський бренд «Glaco». В асортименті є досить великий вибір різних покриттів. Засоби даної марки без праці можна нанести самостійно, адже вони прості у використанні і ергономічні. Економічність витрати кошти так само дає нам впевненість в тому, що цей бренд можна сміливо рекомендувати.

Як же підібрати підходящий саме Вам варіант покриття?

По-перше, потрібно визначитися яку поверхню Ви плануєте обробляти - це може бути лобове скло, бічні дзеркала або прозорий пластик.
По-друге, потрібно прояснити для себе питання: коли і як часто ви бачите прийнятним для себе займатися обробкою антидощ поверхонь. Наприклад, існують засоби, які наносяться виключно на суху і попередньо очищену поверхню. А є й такі, що наносяться на скло навіть під час дощу! Різнитися і термін корисної служби антидощ від декількох днів до 3-4 місяців.
Тому перед покупкою антидощ необхідно визначитися зі своїми пріоритетами.

Що потрібно робити для продовження стійкості гідрофобного покриття?

Як би це банально не звучало, але перш за все потрібно дотримуватися інструкції з використання від виробника.

Також ми перерахуємо кілька загальних правил, виконання яких зможе отримати бажаний ефект від використання засобу.

1. Перед нанесенням важливо якісно очистити оброблювану поверхню. Потрібно знежирити поверхню, щоб антидощ мав можливість контактувати безпосередньо з поверхнею.

2. Не рекомендується наносити антидощ після мийки автомобіля із застосуванням швидких осушувачів типу "гарячий" або "рідкий" віск. Нанесене поверх воску засіб не зможе показати всю свою ефективність.

3. Оброблену антидощ поверхню бажано зайвий раз не наражати контактам з агресивними речовинами. При кожному такому контакті антидощ поступово втрачає свою водовідштовхувальну здатність.

Який засіб краще придбати?

Пропонуємо Вам ознайомитися з популярними продуктами категорії антидощ класифікованих за способами і сферам застосування.

Антидождь для обробки лобового скла:

Код: 020076, Арт .: 04168

• зручна форма;
• покриття прослужить до 3 місяців;
• вистачає на 12 використань;
• не потребує попередньої очистки дзеркала.

Код: 134672, Арт .: 60-47100

Зручна губка з ампулою всередині, яка запобігає появі плям і розлучень на склі від дощу, снігу та миючих засобів.
Країна виробник: Японія

Код: 126222, Арт .: OK-11878-900

Ефективний засіб для стекол з потужним водовідштовхувальним ефектом Bullsone RainOK Extreme відмінно захищає поверхню від налипання бруду і запобігає утворенню патьоків після дощу.
Обсяг: 80 мл.
Країна виробник: Південна Корея

Гідрофобні покриття для обробки дзеркал:

Код: 020077, Арт .: 04172

• призначений для дзеркал, які не стійке до механічного впливу;
• покриття прослужить до місяця;
• вистачає на 8 дзеркал;
• потребує попередньої очистки дзеркала.

Експрес обробка лобового скла під час дощу:

Код: 126223, Арт .: OK-11910-900

Швидкодіюче засіб для стекол з потужним водовідштовхувальним ефектом відмінно захищає поверхню від налипання бруду і запобігає утворенню патьоків після дощу.
Обсяг: 380 мл.
Країна виробник: Південна Корея



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено