Чому водії хочуть купити штатну магнітолу?

20.01.2015
По-перше, штатні головні пристрої купують ті, хто незадоволений роботою заводської магнітоли, і хоче поліпшити звучання своєї аудіосистеми. По-друге, до купівлі штатної магнітоли часто підштовхує перевантаженість простору перед водієм. Парктронік, камера заднього виду, навігатор - всі ці пристрої займають місце, і іноді сильно заважають. Купивши штатну магнітолу, Ви зможете замкнути весь цей функціонал на один пристрій, який органічно вбудовано в передню панель. Погодьтеся, так зручніше. Ще однією причиною для здійснення покупки, іноді вирішальною, стає винятковий набір можливостей головного пристрою.

Звичайна магнітола, яку Вам поставили на заводі, найчастіше може програвати музику з дисків і ловити радіо, плюс можна слухати улюблені треки з флешки. Штатна магнітола може більше. Наприклад:

- GPS навігація. Навігатор є в переважній більшості головних пристроїв. Більше не потрібно використовувати для цієї мети телефон / планшет / окремий дорогий навігатор.
- Підключення пристроїв для комфортного парковання - камери заднього виду і парктроніка. Вся інформація з них виводиться на той же екран, яким Ви користуєтесь при навігації. А коли не використовуєте ні ту, ні іншу функцію, можна ...
Подивитись телевізор. Досить часто в штатних магнітолах є вбудований ТВ-тюнер. Якщо немає - його можна докупити і підключити. На той же монітор виводяться дані з відеореєстратора, бортового комп'ютера ... іншими словами, магнітола стає серцем Вашої мультимедійної системи.
Що ще? Наприклад, Bluetooth. Поєднавши штатну магнітолу з телефоном, можна завантажити на неї телефонну книгу і журнал викликів, і бути на зв'язку в режимі hands-free постійно. Якщо вже мова зайшла про підключення телефону, то варто згадати та можливість підключення Вашого IPhone, IPad, або пристрої на Android до магнітоли. Можна слухати з телефону музику, програвати відеофайли та так далі. Крім того, штатні магнітоли можуть зчитувати інформацію з CD, DVD, SD-карт пам'яті, USB-пристроїв.
Під'єднати до магнітоли пристрій на Android - це минуле століття, чесне слово. Тепер сама магнітола може працювати на «андроїд», стаючи, таким чином, повноцінним комп'ютером. А ще можна керувати всією цією пишністю не тільки за допомогою сенсорного екрана, але і використовуючи кнопки на кермі.
Крім усього перерахованого, штатна магнітола є ще й просто магнітолою, тобто забезпечує хороший звук. У них є все для цього: вбудований еквалайзер (хочете, на три смуги, а хочете - на сім або на дев'ять), кросовер, фільтр низьких частот, і достатня потужність для відмінної роботи з якісною аудіосистемою.

Вражає? Звичайно, в кожній конкретній магнітолі всього перерахованого вище може і не бути, є моделі та скромніше. Але тут вже все залежить від Ваших потреб і фінансових можливостей. Ще один важливий плюс штатної магнітоли - вона розроблена конкретно під Ваш автомобіль, тому встановлюється швидко, легко, ідеально вписується в інтер'єр і не вимагає додаткової метушні зі всякими там перехідними рамками. Але і вибирати штатну магнітолу потрібно уважніше, ніж звичайну. Вам потрібно знати рік і місяць випуску автомобіля, щоб купити те, що потрібно. Адже автомобіль після рестайлінгу може бути несумісний з магнітолою для попередньої версії. Ще потрібно врахувати тонкощі на кшталт орієнтації на ринок, і особливості конкретної комплектації. Але все це можна за пів години знайти в Гуглі, і звертатися в магазин вже з теоретичним багажем. Купити штатну магнітолу, при всій великій кількості характеристик і тонкощів вибору, насправді просто. Зате після покупки вона буде радувати Вас кожен день!

Чому водії хочуть купити штатну магнітолу?


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено