Ковпаки на колеса - простий і стильний тюнінг!

14.01.2015
Ковпаки на колеса розв'язувати проблему швидкої та безпроблемної установки тюнінга на автомобіль. Будь-якому автомобілісту, який бажає забезпечити стильний зовнішній вигляд авто, досить купити колісні ковпаки - вони прості у використанні та досить недорого коштують, особливо в порівнянні з литими дисками. Ковпаки гарні, довговічні та доступні в будь-якому автомобільному магазині.

Ми пропонуємо Вам познайомитися з новим брендом, який виконує відмінні колісні ковпаки - SKS. Ковпаки на колеса SKS виготовлені з міцного та еластичного пластику, їх прикрашає якісне лакофарбове покриття, яке досить важко стерти природним шляхом. Кожен ковпак має від 6 до 9 точок кріплення, за допомогою яких він фіксується на колесі. Кількість точок фіксації залежить від малюнка конкретного колісного ковпака. У ковпаків SKS потужний обід, який можна досить точно підганяти під колесо. Ковпаки випускаються в радіусах 14, 15 і 16. У комплекті 4 ковпаки.

Самі по собі колеса з ковпаками вже виглядають стильно, але для охочих зробити більше SKS пропонує широкий асортимент накладок на ковпак з емблемою автомобіля. Емблема точно повторює оригінальний вигляд автомобільного логотипа, наноситься на округлу металеву пластину, і кріпиться за допомогою пластикового обжимного кільця. Установка ковпака, як і установка на нього емблеми, займає всього пару хвилин і не вимагає особливої ​​вправності. Для більшої надійності кріплення при їзді по наших дорогах багато рекомендують зміцнювати стандартну фіксацію звичайними пластиковими стяжками.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено