Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки у багажник для FAW X80 '13-

Рано чи пізно кожен автовласник стикається з тим, що пора оновлювати автомобіль. Це може бути вимушений захід, коли якась деталь вийшла з ладу або ж просто бажання водія виділити своє авто серед інших. Які аксесуари на FAW X80 запитують найчастіше?

Килимки у багажник до X80 '13 необхідні досить часто. Обирають їх з урахуванням функціональних особливостей продукції. У картці товару ви можете ознайомитися з характеристиками, після чого порівняти кілька варіантів. коврик в багажник автомобіля на FAW X80 (авто випускається з 2013 року) купується теж нерідко. Тут треба дивитися на індивідуальні переваги і цілі покупки хтось бажає поліпшити машину, а іншим просто треба замінити старий аксесуар. Залежно від цього обтрають тип виробу. Бюджетні моделі використовуються недовго, але вони дозволять заощадити кошти. Дорога продукція прослужить довше. Крім того, такий товар найчастіше виготовляється під певну марку авто.

У запитах зустрічаються і автокилимки в багажник для FAW. Знайти їх можна в представленому магазині. Додатково ви можете придбати і автокилимки для багажника або будь-яку іншу продукцію у відповідній категорії.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для FAW X80 '13-
Сортувати за
за популярністю
Килимок в багажник для FAW X80 '13-, текстильний, чорний (Optimal)
Рейтинг 0
166108
1 249 грн.
Характеристики
Матеріал
Текстиль
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Килимок в багажник для FAW X80 '13-, EVA, чорний (Kinetic)
Рейтинг 0
165713
1 019 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Текстиль
Колір
на выбор клиента
Бортик
Нет бортика

Килимки у багажник для FAW X80 '13- ціна у Авторадості: Від 749 грн. До 23 394 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник для FAW X80 '13-, текстильний, чорний (Optimal)1 249 грн.
Килимок в багажник для FAW X80 '13-, EVA, чорний (Kinetic)1 019 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено