Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки у багажник для Citroen Jumpy '96-07

Вибираючи автоаксесуари, звертають увагу на кілька моментів. Так, дивляться на виробництво, стан машини, відповідність з нею і особливості виробів. В даному каталозі пропонуються Килимки у багажник для Citroen Jumpy. Також на сайті ви знайдете і інші вироби, які ідеально підійдуть до представленого автомобілю. Але зауважимо, машина випускалася досить довго, тому перед тим як зробити вибір, зверніть увагу на покоління. Тут запропоновані вироби для авто першого покоління, яке випускалося з 1996 по 2007 рік. коврик в багажник автомобіля і інші аксесуари ідеально підійдуть транспортному засобу. Вони без проблем встановляться або нанесуться, якщо це буде засіб для відновлення. Продукція стане відмінним помічником автовласникові, повністю виконуючи поставлені перед нею завдання. Визначившись з авто, врахуйте виробника. Бюджетні аксесуари часто купують для періодичного використання, мінімального захисту від зовнішнього впливу. Більш дорогі вироби вже підійдуть для тривалої експлуатації або ж поліпшеного захисту, швидкого і довгострокового відновлення. автокилимки в багажник на Сітроен Джампі і схожа продукція можуть також відрізнятися між собою можливостями, основними і додатковими функціями. Який варіант підійде вам, залежить від індивідуальних переваг і стану машини. автокилимки для багажника в Citroen Jumpy '96 -07 можна замовити за кілька хвилин. Працюємо ми по всій країні, пропонуючи широкий вибір товарів.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Citroen Jumpy '96-07
Сортувати за
за популярністю
Килимок в багажник універсальний 100см Х 80см гумовий (Alca) 732 110 AL
Рейтинг 5
367209
683 грн.
Характеристики
Матеріал
Гума
Колір
Чорні
Бортик
Без бортів
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Текстиль
Колір
на выбор клиента
Бортик
Нет бортика

Килимки у багажник для Citroen Jumpy '96-07 ціна у Авторадості: Від 683 грн. До 23 394 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник універсальний 100см Х 80см гумовий (Alca) 732 110 AL683 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено