Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки у багажник для Lifan 620 '10-

Килимки у багажник для Lifan 620 з кожним роком користуються все більшою популярністю. Це пояснюється досить просто - багато водіїв віддають перевагу недорогим за ціною седанам, які не поступаються за рівнем комфорту і надійності більш дорогим аналогам. Відповідно, і аксесуари до цих автомобілів стали популярними, як ніколи. Одним з корисних і користуючимся попитом аксесуарів можна назвати коврик в багажник автомобіля до Ліфан 620. З його допомогою можна виконати невеликий, але вкрай корисний тюнінг, освіживши автомобіль або удосконаливши його базові характеристики. Це стає актуальним після декількох років експлуатації машини, коли частина деталей підлягає заміні через знос.

автокилимки в багажник на Lifan 620 2010 року випуску і пізніших версій можна знайти на нашому сайті. Тут представлена продукція, яка володіє необхідними сертифікатами та відповідає європейським стандартам якості. При цьому ціна на автокилимки для багажника залишається доступною для широкого кола автомобілістів. Установку можна виконати самостійно, що також дозволить заощадити кошти.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Lifan 620 '10-
Сортувати за
за популярністю
Багажна кишеня Into
Килимок в багажник для Lifan 620 '10-, текстильний, чорний (Optimal)
Рейтинг 0
166043
1 459 грн.
Характеристики
Матеріал килимківТекстиль
КолірЧорні
Висота бортикаБез бортика
Багажна кишеня Into
Килимок в багажник для Lifan 620 '10-, EVA-полімерний, чорний (Kinetic)
Рейтинг 0
193075
1 269 грн.
Характеристики
Матеріал килимківEVA-полимер
КолірЧорні
Висота бортикаБез бортика
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал килимківEVA-полимер
Текстиль
Колірна выбор клиента
Висота бортикаНет бортика

Килимки у багажник для Lifan 620 '10- ціна у Авторадості: Від 749 грн. До 23 897 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник для Lifan 620 '10-, текстильний, чорний (Optimal)1 459 грн.
Килимок в багажник для Lifan 620 '10-, EVA-полімерний, чорний (Kinetic)1 269 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено