Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки у багажник для Daihatsu Materia '07-12

Килимки у багажник для Daihatsu Materia вважаються вельми популярним товаром. Адже навіть такий незвичайний і нестандартний автомобіль можна тюнінгувати і покращувати. Головне - робити це правильно. Наприклад, підбираючи коврик в багажник автомобіля до Дайхатсу Матеріа, краще звернути увагу на модельний аксесуар. Він відрізняється від універсального тим, що розроблений з урахуванням всіх конструктивних особливостей цього оригінального авто. Тому проблем з установкою не виникне, навіть в тих випадках, коли власник особисто встановлює деталі, без допомоги автосервісу.

У нашому онлайн магазині ви знайдете тільки модельні автокилимки в багажник на Daihatsu Materia, причому за доступною для широкого кола автомобілістів ціною. Вся продукція сертифікована, повністю відповідає стандартам якості і сумісна з моделями машин, випущених з 2007 по 2012 рік. При виборі допоможуть описи і технічні характеристики виробів, фото аксесуарів та відгуки попередніх покупців. За допомогою зручного каталогу ви завжди зможете порівняти між собою вибрані варіанти виробів. Ваші замовлення автокилимки для багажника будуть доставлені в швидкі терміни за вказаною клієнтом адресою.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Daihatsu Materia '07-12
Сортувати за
за популярністю
Килимок в багажник для Daihatsu Materia '07-12, EVA-полімерний, чорний (Kinetic)
Рейтинг 0
180077
739 грн.
Характеристики
Матеріал килимківEVA-полимер
КолірЧорні
Висота бортикаБез бортика
Килимок в багажник для Daihatsu Materia '07-12, текстильний, чорний (Optimal)
Рейтинг 0
180078
869 грн.
Характеристики
Матеріал килимківТекстиль
КолірЧорні
Висота бортикаБез бортика
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал килимківEVA-полимер
Текстиль
Колірна выбор клиента
Висота бортикаНет бортика

Килимки у багажник для Daihatsu Materia '07-12 ціна у Авторадості: Від 739 грн. До 23 897 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник для Daihatsu Materia '07-12, EVA-полімерний, чорний (Kinetic)739 грн.
Килимок в багажник для Daihatsu Materia '07-12, текстильний, чорний (Optimal)869 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено