Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки у багажник для Samand EL / LX 06-

Samand EL / LX - автомобіль іранського виробництва. В даному каталозі пропонуються вироби для машини, яка випускається з 2006 року. Тут ви можете придбати Килимки у багажник і інші аксесуари для цієї марки авто.

Вибирати продукцію для оновлення та відновлення транспортного засобу слід з урахуванням різних факторів. Купуючи коврик в багажник автомобіля в Samand EL / LX, дивіться на детальний опис продукту. І хоча виробник гарантує високу якість товарів, за властивостями вони можуть відрізнятися. Це дозволяє знайти підходящий виріб для кожного випадку. Так, для нових авто ви можете купити модельні деталі, які дозволить поліпшити експлуатаційні характеристики машини. А для авто з пробігом вибрати аксесуари здатні витримувати великі навантаження. У продажу ви знайдете автокилимки в багажник на Samand EL / LX 06- різних модифікацій. Ми пропонуємо невисокі ціни, швидку доставку і гарантуємо надійність і довговічність продукції. Тут ви можете швидко замовити автокилимки для багажника для Саманд EL, оформивши заявку онлайн на сайті.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Samand EL / LX 06-
Сортувати за
за популярністю
Килимок в багажник для Samand EL/LX 06-, EVA, чорний (Kinetic)
Рейтинг 0
163195
1 259 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Килимок в багажник для Samand EL/LX 06-, текстильний, чорний (Optimal)
Рейтинг 0
165841
1 449 грн.
Характеристики
Матеріал
Текстиль
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Текстиль
Колір
на выбор клиента
Бортик
Нет бортика

Килимки у багажник для Samand EL / LX 06- ціна у Авторадості: Від 749 грн. До 23 394 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник для Samand EL/LX 06-, EVA, чорний (Kinetic)1 259 грн.
Килимок в багажник для Samand EL/LX 06-, текстильний, чорний (Optimal)1 449 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено