Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки у багажник для Fiat Scudo '00-06

На сторінках нашого сайту пропонується широкий вибір товарів для автомобіля. Тут ви зможете придбати Килимки у багажник і інші вироби. Продукція представлена в різних варіаціях, а тому неймовірно важливо знати, як її підібрати. В першу чергу, звичайно, дивляться на відповідність з авто. Навіть, якщо ви купуєте універсальні вироби, вони повинні мати відповідні розміри, інакше існує ризик, що продукція не встановиться або буде марною в вашому випадку. Спеціально для вас ми відібрали аксесуари для машини в окремі категорії, що допоможе вам легше знайти потрібний варіант товару. В цьому випадку представлений коврик в багажник автомобіля для Fiat Scudo. Також на сайті ви зможете познайомитися і з іншими виробами для цього автомобіля. Машина випускалася в різних модифікаціях, а тому тут важливо дивитися і на рік випуску. Аксесуари підійдуть авто 2000-2006 року виробництва. Вони без проблем встановляться або будуть наноситися, якщо це засіб для відновлення авто. автокилимки в багажник в Фіат Скудо і інші вироби можуть відрізнятися між собою і функціями, і стійкістю до навантажень. Який варіант підійде вам, залежить від індивідуальних переваг і стану машини.

Замовити автокилимки для багажника для Fiat Scudo '00 -06 можна в нашому інтернет магазині в онлайн режимі. Для цього достатньо заповнити просту заявку, вказавши короткі дані про себе. Якщо ж у вас виникли питання, ви завжди їх можете поставити нашому менеджеру за вказаними телефонами.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Fiat Scudo '00-06
Сортувати за
за популярністю
Килимок в багажник універсальний 100см Х 80см гумовий (Alca) 732 110 AL
Рейтинг 5
367209
636 грн.
Характеристики
Матеріал килимківГума
КолірЧорні
Висота бортикаБез бортів
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал килимківEVA-полимер
Текстиль
Колірна выбор клиента
Висота бортикаНет бортика

Килимки у багажник для Fiat Scudo '00-06 ціна у Авторадості: Від 636 грн. До 23 897 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник універсальний 100см Х 80см гумовий (Alca) 732 110 AL636 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено