Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Килимки в багажник Chevrolet Aveo '08-11 Хетчбек T255

Хетчбек Chevrolet Aveo c 5-дверним або 3-дверним кузовом в будь-якому виконанні має просторий інтер'єр і багату стандартну комплектацію. Завдяки дизайну кузова типу хетчбек, ви легко можете використовувати об'ємний внутрішній простір нового Aveo. У цьому автомобілі місця достатньо для п'ятьох, а панель приладів і органи управління роблять цей автомобіль дуже зручним. Гармонійний стиль та максимального комфорту салону надають витончені лінії та продумані деталі. Доповнити та оновити вигляд внутрішнього простору машини допоможуть автомобільні килимки. Серед доступного асортименту килимків у багажник даного автомобіля є текстильні, гумові, поліуретанові та EVA-килимки найрізноманітніших кольорів.

На цьому сайті ви можете купити килимки автомобільні в багажник Chevrolet Aveo 2008 - 2011 від таких виробників: Frogum, Kinetic, L.Locker, Nor-Plast, Novline/Element, Textile-Pro. Всі товари на цій сторінці точно підійдуть для автомобіля Шевроле Авео '08-11 і будуть служити надійним захистом автомобільної статі обраної моделі. Кожен запропонований килимок розроблений за точними лекалами цього автомобіля і зроблені таким чином, щоб покривати максимальне місце обшивки підлоги в багажнику.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Chevrolet Aveo '08-11 Хетчбек T255
Сортувати за
за популярністю
Килимок в багажник для Chevrolet Aveo '08-11, хетчбек, гумовий, чорний (Frogum)
Рейтинг 0
194151
1 682 грн.
Характеристики
Матеріал
Гума
Колір
Чорні
Бортик
4 - 6 см
Особливості
Хетчбек, підходить к Aveo та Вида
Багажна кишеня Into
Килимок в багажник для Chevrolet Aveo '08-11 (ЗАЗ Віда) хетчбек, текстильний, чорний (Optimal)
Рейтинг 0
165737
949 грн.
Характеристики
Матеріал
Текстиль
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Особливості
Хетчбек, підходить к Aveo та Вида
Багажна кишеня Into
Килимок в багажник для Chevrolet Aveo '08-11 (ЗАЗ Віда) хетчбек, EVA, чорний (Kinetic)
Рейтинг 0
160233
1 149 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Колір
Чорні
Бортик
Без бортика
Особливості
Хетчбек
Підходить к Aveo та Вида
Килимок за індивідуальним лекалом замовника
Рейтинг 5
223608
749 грн.
Характеристики
Матеріал
EVA-полимер
Текстиль
Колір
на выбор клиента
Бортик
Нет бортика
Який би матеріал або стиль автокилимка Ви не вибрали - виріб закриватиме все штатне оббивку багажної підлоги, так як кожен килимок виконаний під розміри та контур багажника Chevrolet Aveo з 2008 року випуску. Килимки підходять як для 3-х дверного, так і 5-ти дверного кузова.

Щоб підібрати найкращий варіант килимка в багажник, який підійде під стиль інтер'єру Вашого автомобіля, пропонуємо подивитися відеоогляд килимків в автомобілі. Ознайомтеся з матеріалом, який ми спеціально підготували, щоб можна було наочно побачити, як будуть виглядати вироби від різних брендів, встановлені в хетчбеку Chevrolet Aveo '08-11 T255.

Килимки в багажник Chevrolet Aveo '08-11 Хетчбек T255 ціна у Авторадості: Від 749 грн. До 23 394 грн.

ТоварЦіна
Килимок в багажник для Chevrolet Aveo '08-11, хетчбек, гумовий, чорний (Frogum)1 682 грн.
Килимок в багажник для Chevrolet Aveo '08-11 (ЗАЗ Віда) хетчбек, текстильний, чорний (Optimal)949 грн.
Килимок в багажник для Chevrolet Aveo '08-11 (ЗАЗ Віда) хетчбек, EVA, чорний (Kinetic)1 149 грн.
Килимок за індивідуальним лекалом замовника749 грн.

Статті
Доглядати машину потрібно починати з першого дня експлуатації, адже тільки так можна буде на довше зберегти її презентабельний зовнішній вигляд і відтягнути ремонт (рано чи пізно власник все одно зіткнеться з природним зношуванням деталей і буде змушений звернутися на СТО).
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно.
Літо вже минуло, настав час подумати про вибір килимка в багажник для холодного сезону. Щоб полегшити вам це завдання ми вирішили порівняти два види килимів в багажник.
На сайті магазина вибір килимків в багажник поповнився продукцією європейського виробника Gledring. Більшість покупців вже встигли познайомитися з якістю килимів Gledring на прикладі модельних килимів в салон автомобіля.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Бренди
Показати ще 5
Матеріал килимків
Колір
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено