Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Авточохли для Toyota Highlander 3 XU50 '14-20

Авточохли для Тойота Хайлендер 3, 2014 року випуску, - це відмінна можливість для її володаря зробити невеликі, але в той же час досить корисні поліпшення у власному автомобілі. Без сумнівів, Toyota Highlander є практично ідеальним транспортним засобом, проте завжди є можливість якимось чином його вдосконалити.

У каталозі даного розділу ми пропонуємо нашим покупцям чохли для авто для Toyota Highlander '14. Чому наша продукція краще? Тому, що кожен виріб відрізняється високою якістю, надійністю і безпекою при використанні, доступною вартістю, а також ідеальною сумісністю з вказаною моделлю автомобіля. Весь товар в каталозі може використовуватися для Toyota Highlander, починаючи з 2014 року випуску і по сьогоднішній день, з бензиновими двигунами, об'ємом 2.7 і 3.6 V6.

Ми подбали про те, щоб кожен міг ознайомитися з актуальною інформацією про авточохли в Тойота Хайлендер 3, для отримання більш повної картини про обраний товар. Також, в картці товару можна ознайомитися і з відгуками покупців, і тут же оформити замовлення.

При необхідності, наші консультанти завжди готові надати допомогу кожному покупцеві і підібрати чохли на сидіннядля Highlander '14. Оформити замовлення на нашому сайті не складе труднощів - достатньо просто заповнити форму замовлення. А швидка доставка в будь-який регіон країни дозволить отримати тільки позитивні емоції від покупки у нас.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Toyota Highlander 3 XU50 '14-20
Сортувати за
за популярністю
Авточохли Leather Style для салону Toyota Highlander '14- (MW Brothers)
Рейтинг 0
161357
11 000 грн.
Автомобільні чохли Leather з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.
Авточохли Dynamic для салону Toyota Highlander '14- (MW Brothers)
Рейтинг 0
161354
7 500 грн.
Автомобільні чохли Dynamic з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.

Авточохли для Toyota Highlander 3 XU50 '14-20 ціна у Авторадості: Від 7 500 грн. До 81 647 грн.

ТоварЦіна
Авточохли Leather Style для салону Toyota Highlander '14- (MW Brothers)11 000 грн.
Авточохли Dynamic для салону Toyota Highlander '14- (MW Brothers)7 500 грн.

Статті
Забруднення поверхні сидінь в автомобілі – проблема, з якою стикаються всі власники авто без винятку. Адже навіть якщо уявити, що ви ніколи не перекинете каву або сік на сидіння, у вас немає тварин або дітей, то рано чи пізно ви все одно зіткнетеся із забрудненими сидінками та механічними пошкодженнями на них - тертя тканини (або іншого матеріалу) про джинси, штани, куртку і т.
Чохли на сидіння авто - аксесуари, без яких просто не обійтись у процесі експлуатації авто. Щоправда, далеко не всі власники автомобілів одразу замислюються про це.
Інтернет-магазин «Авторадості» постійно працює над збільшенням асортименту товарів для транспортних засобів. Крім дефлекторів капота, решіток бамперів, багажників на дах, килимків для салону автомобіля та інших аксесуарів, магазин пропонує широкий модельний ряд автомобільних чохлів.
Щоб не допустити появу зачіпок на новеньких сидіннях або ж врятувати презентабельність салону та заховати протерті місця рекомендується придбати чохли на сидіння авто.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Матеріал
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено