Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Авточохли для Lexus RX '09-15

Авточохли залишаються популярними для багатьох марок автомобілів. У тому числі і для Лексусів, незважаючи на те, що виробник подбав про високоякісні деталі і аксесуари. Однак, ніколи не буває зайвим поліпшити характеристики машини.
чохли для авто на Lexus RX в цьому розділі доступний для авто з таким обсягом двигуна:
• 270;
• 350;
• 350h;
• 450h.
Також важливо вказати рік випуску конкретно вашої моделі, так як в залежності від року, можуть дещо відрізнятися певні параметри. Чим точніше будуть внесені дані, тим простіше знайти потрібні авточохли для Лексус РХ.
У каталозі присутні опис і фото, які допомагають визначитися з вибором. Також є можливість порівняти чохли на сидіння для Lexus RX між собою. Відмінними рисами нашого магазину є швидка доставка і максимально доступні ціни, при найвищій якості продукції. Ми дбаємо про те, щоб наші клієнти були задоволені співпрацею з нами.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Lexus RX '09-15
Сортувати за
за популярністю
Авточохли Dynamic для салону Lexus RX350 '09-15 сіра строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206216
7 500 грн.
Автомобільні чохли Dynamic з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.
Авточохли Leather Style для салону Lexus RX350 '09-15 сіра строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206215
11 000 грн.
Автомобільні чохли Leather з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.
Авточохли Leather Style для салону Lexus RX350 '09-15 бежеві, сіро-коричнева алькантара (MW Brothers)
Рейтинг 0
206214
11 000 грн.
Автомобільні чохли Leather з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.

Авточохли для Lexus RX '09-15 ціна у Авторадості: Від 7 500 грн. До 81 647 грн.

ТоварЦіна
Авточохли Dynamic для салону Lexus RX350 '09-15 сіра строчка (MW Brothers)7 500 грн.
Авточохли Leather Style для салону Lexus RX350 '09-15 сіра строчка (MW Brothers)11 000 грн.
Авточохли Leather Style для салону Lexus RX350 '09-15 бежеві, сіро-коричнева алькантара (MW Brothers)11 000 грн.

Статті
Забруднення поверхні сидінь в автомобілі – проблема, з якою стикаються всі власники авто без винятку. Адже навіть якщо уявити, що ви ніколи не перекинете каву або сік на сидіння, у вас немає тварин або дітей, то рано чи пізно ви все одно зіткнетеся із забрудненими сидінками та механічними пошкодженнями на них - тертя тканини (або іншого матеріалу) про джинси, штани, куртку і т.
Чохли на сидіння авто - аксесуари, без яких просто не обійтись у процесі експлуатації авто. Щоправда, далеко не всі власники автомобілів одразу замислюються про це.
Інтернет-магазин «Авторадості» постійно працює над збільшенням асортименту товарів для транспортних засобів. Крім дефлекторів капота, решіток бамперів, багажників на дах, килимків для салону автомобіля та інших аксесуарів, магазин пропонує широкий модельний ряд автомобільних чохлів.
Щоб не допустити появу зачіпок на новеньких сидіннях або ж врятувати презентабельність салону та заховати протерті місця рекомендується придбати чохли на сидіння авто.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Матеріал
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено