Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Авточохли для Kia Stonic '18-

Відповідальний водій знає про те, наскільки важливо дбайливо ставиться до свого автомобіля і здійснювати його якісне обслуговування. В даний час для цього не обов'язково їхати в спеціалізовані СТО, адже можна щодня робити це самостійно. Для цього необхідно обзавестися відповідними деталями і аксесуарами.

Досить часто водії звертають увагу на Авточохли для Kia Stonic '18, придбати які досить просто в нашому інтернет-магазині. За рахунок того, що даний автомобіль є абсолютно новою моделлю, підібрати до нього відповідні предмети досить складно. Але не варто відразу «опускати руки»! Ми пропонуємо чохли для авто для Кіа Стонік 2017 року випуску. Тут представлений широкий асортимент товару, а тому ми зможемо задовольнити потреби навіть самого вимогливого власника автомобіля цієї марки. Варто відзначити, що підібрати авточохли в Stonic '18, у нас абсолютно не важко, оскільки тут Ви знайдете тільки оригінальні товари від відомих виробників.

Вся продукція ідеально підійде для автомобілів даного типу, проте, перед покупкою обов'язково варто вивчити всю наявну на сайті інформацію про чохли на сидіння в Кіа Стонік. Також, не зайвим буде ознайомитися з відгуками покупців, який Ви знайдете в картці обраного товару. Ваша покупка буде доставлена в будь-який регіон України популярними транспортними компаніями на вибір покупця.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Kia Stonic '18-
Сортувати за
за популярністю
Авточохли Leather Style для салону Kia Stonic '18-, сіра строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206170
11 000 грн.
Автомобільні чохли Leather з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.
Авточохли Premium для салону Kia Stonic '18-, сіра строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206169
6 000 грн.
Автомобільні чохли преміум-класу з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.
Авточохли Dynamic для салону Kia Stonic '18-, сіра строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206171
7 500 грн.
Автомобільні чохли Dynamic з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.
Авточохли Premium для салону Kia Stonic '18-, червона строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206168
6 000 грн.
Автомобільні чохли преміум-класу з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.

Авточохли для Kia Stonic '18- ціна у Авторадості: Від 6 000 грн. До 82 472 грн.

ТоварЦіна
Авточохли Leather Style для салону Kia Stonic '18-, сіра строчка (MW Brothers)11 000 грн.
Авточохли Premium для салону Kia Stonic '18-, сіра строчка (MW Brothers)6 000 грн.
Авточохли Dynamic для салону Kia Stonic '18-, сіра строчка (MW Brothers)7 500 грн.
Авточохли Premium для салону Kia Stonic '18-, червона строчка (MW Brothers)6 000 грн.

Статті
Забруднення поверхні сидінь в автомобілі – проблема, з якою стикаються всі власники авто без винятку. Адже навіть якщо уявити, що ви ніколи не перекинете каву або сік на сидіння, у вас немає тварин або дітей, то рано чи пізно ви все одно зіткнетеся із забрудненими сидінками та механічними пошкодженнями на них - тертя тканини (або іншого матеріалу) про джинси, штани, куртку і т.
Чохли на сидіння авто - аксесуари, без яких просто не обійтись у процесі експлуатації авто. Щоправда, далеко не всі власники автомобілів одразу замислюються про це.
Інтернет-магазин «Авторадості» постійно працює над збільшенням асортименту товарів для транспортних засобів. Крім дефлекторів капота, решіток бамперів, багажників на дах, килимків для салону автомобіля та інших аксесуарів, магазин пропонує широкий модельний ряд автомобільних чохлів.
Щоб не допустити появу зачіпок на новеньких сидіннях або ж врятувати презентабельність салону та заховати протерті місця рекомендується придбати чохли на сидіння авто.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Матеріал
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено