Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Авточохли для Honda Pilot '16-

Автомобільні аксесуари бувають різного типу. Залежно від призначення їх поділяють на три категорії - захисні, для ремонту і тюнінга. Захисні вироби користуються найбільшим попитом. Рідше запитуються запчастини для ремонту і тюнінга. На сторінках нашого веб порталу ви можете придбати Авточохли в Honda Pilot, авто випускається з 2016 року. Продукція, представлена на сайті, відрізняється високою якістю і надійністю в експлуатації. Вам же головне підібрати підходящий варіант.

Вибираючи чохли для авто в Хонда Пілот, зверніть увагу на характеристики кожної моделі. Одні вироби підходять для зовсім нових машин, інші купують для забезпечення додаткового захисту транспортних засобів з пробігом. У продажу представлені бюджетні і дорогі моделі. Бюджетні часто купують для періодичного використання, якщо немає особливих запитів до стійкості і довговічності. А ось дорогі аксесуари підійдуть тим, хто бажає не тільки захистити авто, але змінити його, зробити краще. Представлені авточохли на Honda Pilot повністю підходять машині, завдяки чому без проблем встановляться, і не будуть заважати в експлуатації.

Купити аксесуари можна в онлайн режимі або зателефонувавши за вказаними на сайті телефонами. чохли на сидіння можна замовити з будь-якого міста, доставка здійснюється по всій країні зручним транспортним перевізником.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Honda Pilot '16-
Сортувати за
за популярністю
Авточохли Premium для салону Honda Pilot '16-, сіра строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206072
6 000 грн.
Автомобільні чохли преміум-класу з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.
Авточохли Leather Style для салону Honda Pilot '16-, бежева строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206070
11 000 грн.
Автомобільні чохли Leather з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.
Авточохли Dynamic для салону Honda Pilot '16-, сіра строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206073
7 500 грн.
Автомобільні чохли Dynamic з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.
Авточохли Premium для салону Honda Pilot '16-, червона строчка (MW Brothers)
Рейтинг 0
206071
6 000 грн.
Автомобільні чохли преміум-класу з сертифікованих для автопромисловості матеріалів. Чітка посадка на сидіння. Функціональність. Зносостійкість і ергономіка. Почуття стилю.

Авточохли для Honda Pilot '16- ціна у Авторадості: Від 6 000 грн. До 81 647 грн.

ТоварЦіна
Авточохли Premium для салону Honda Pilot '16-, сіра строчка (MW Brothers)6 000 грн.
Авточохли Leather Style для салону Honda Pilot '16-, бежева строчка (MW Brothers)11 000 грн.
Авточохли Dynamic для салону Honda Pilot '16-, сіра строчка (MW Brothers)7 500 грн.
Авточохли Premium для салону Honda Pilot '16-, червона строчка (MW Brothers)6 000 грн.

Статті
Забруднення поверхні сидінь в автомобілі – проблема, з якою стикаються всі власники авто без винятку. Адже навіть якщо уявити, що ви ніколи не перекинете каву або сік на сидіння, у вас немає тварин або дітей, то рано чи пізно ви все одно зіткнетеся із забрудненими сидінками та механічними пошкодженнями на них - тертя тканини (або іншого матеріалу) про джинси, штани, куртку і т.
Чохли на сидіння авто - аксесуари, без яких просто не обійтись у процесі експлуатації авто. Щоправда, далеко не всі власники автомобілів одразу замислюються про це.
Інтернет-магазин «Авторадості» постійно працює над збільшенням асортименту товарів для транспортних засобів. Крім дефлекторів капота, решіток бамперів, багажників на дах, килимків для салону автомобіля та інших аксесуарів, магазин пропонує широкий модельний ряд автомобільних чохлів.
Щоб не допустити появу зачіпок на новеньких сидіннях або ж врятувати презентабельність салону та заховати протерті місця рекомендується придбати чохли на сидіння авто.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Матеріал
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено