Шампуні автомобільні CarBI

Сортувати за
за популярністю
Автошампунь для безконтактної мийки CarBI, 1 л
Рейтинг 5
194897
132 грн.
Автомобільний шампунь для безконтактної мийки CarBI забезпечує швидке і ефективне видалення з лакофарбового покриття дорожній пил, засохлу бруд і глину, смолисті речовини, дорожні реагенти від ожеледі, залишки комах і багато інших складних забруднення.
Очищувач гудрону і слідів комах CARBI 400 мл.
Рейтинг 5
235027
133 грн.
Бренд: CARBI
Об'єм: 400 мл
Консистенція: аерозоль
Призначення: засіб для видалення бітумних плям, смоли, комах
Країна виробник: Україна
Очищувач плям від комах CarBI, 500 мл
Рейтинг 0
194899
81 грн.
Очищувач плям від комах CarBI - професійний засіб для видалення з поверхні автомобіля складних забруднень, таких як сліди комах, пташиний послід, деревний клей і нирки, наліт від дорожніх реагентів, засохла глина і багато інших, які важко або неможливо видалити за допомогою звичайних засобів по догляду за автомобілем.

Шампуні автомобільні CarBI ціна у Авторадості: Від 81 грн. До 10 244 грн.

ТоварЦіна
Автошампунь для безконтактної мийки CarBI, 1 л132 грн.
Очищувач гудрону і слідів комах CARBI 400 мл.133 грн.
Очищувач плям від комах CarBI, 500 мл81 грн.

Статті
Кожен власник авто розуміє наскільки важливо, аби воно було доглянутим та чистим. По-перше, це одразу демонструє його любов до чистоти та охайності, а по-друге, забезпечує більш тривале збереження цінності транспортного засобу й сприяє більш комфортному пересуванню ним (регулярне миття автомобіля виходять далеко за межі косметичної привабливості).
Щоб уникнути корозії колісних арок, днища та порогів, необхідно регулярно мити автомобіль. Здавалося б, а в чому зв'язок між миттям машини та корозією? А вона ось у чому: взимку комунальні служби посипають проїзжу частину не лише піском, а й різними реактивами для відтавання дороги, вони, перемішуючись із брудом та дорожнім пилом, потрапляють на поверхню авто та утворюють кірку на ній.
Кузов вважається найдорожчою частиною автомобіля. Навіть найдбайливіший догляд не врятує його від негативного впливу навколишнього середовища та інших механічних пошкоджень.
Автомобільний брендинг корисний бізнесу, а декоративні наклейки - можуть додати трохи іскри зовнішньому вигляду автомобіля. Ось тільки, коли ви втомилися від наклейки на бампері вашої машини, ви відчуваєте необхідність видалити її.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 42
Автошампуні та очисники
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено