Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Шторки сонцезахисні для Porsche Macan '14-

Бажання оновити машину може виникнути навіть у власника щодо нової моделі. Так, наприклад, завжди можуть знадобитися Шторки сонцезахисні для Porsche Macan. І тут важливу роль відіграє відповідність деталі до конкретної моделі авто. Існують, безумовно, універсальні запчастини, які підходять для широкого модельного ряду, і знайти їх набагато простіше, ніж оригінальні. Але краще віддавати перевагу саме оригінальним, щоб бути впевненим в тому, що автомобільні шторки на Порше Макан встановиться ідеально.

На нашому порталі ви зможете знайти всі необхідні запчастини та аксесуари для цього німецького повнопривідного кросовера, який так сподобався багатьом автомобілістам. У нас продаються автошторки до Porsche Macan 2014 року випуску, і пізніших версій. Крім того, на сторінці запропоновані деталі для машин з бензиновими двигунами - 3.0 S, 3.6 Turbo, і дизельним 3.0 S Diesel. Замовити шторки для автомобіля дуже просто, інтерфейс магазину настільки простий, що з ним освоїться навіть людина, що вперше здійснює покупки онлайн. Якщо буде потрібно консультація, наші фахівці завжди допоможуть в телефонному режимі.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Porsche Macan '14-
Сортувати за
за популярністю
Шторка на лобове скло для Porsche Macan '14-, розмір L (WeatherTech)
Рейтинг 0
194368
4 528 грн.
Сонцезахисні шторки SunShade Windshield ідеально підходять для авто і, при правильній установці, будуть акуратно виглядати в кожному віконному отворі. Для додаткової безпеки складіть козирки, щоб закріпити сонцезахисну шторку.

Шторки сонцезахисні для Porsche Macan '14- ціна у Авторадості: Від 4 528 грн. До 8 115 грн.

ТоварЦіна
Шторка на лобове скло для Porsche Macan '14-, розмір L (WeatherTech)4 528 грн.

Статті
Автомобільна шторка - корисний аксесуар, який обов'язковим не є і купується виключно за бажанням власника авто. Шторка покликана захистити салон авто від сторонніх цікавих очей, а також від променів сонця, що палить(цей аксесуар є свого роду заміною тонуванню).
У нашому інтернет-магазині з'явилися сонцезахисні шторки CarLife! • Шторки захищають від прямих сонячних променів, зберігають прохолоду в салоні автомобіля. • Захищають салон автомобіля від сторонніх очей.
Літо в розпалі! І в спекотні дні багато водіїв усвідомлюють, що сонцезахисні шторки - це зовсім не марна ганчірочка, а дуже важливий і потрібний аксесуар. Наприклад, в ситуації, коли ви залишаєте автомобіль на сонці, а через деякий час повертаєтеся в жаркий задушливий салон.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 9
Тип кріплення
Місце застосування
Вид
Застосування
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено