Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Шторки сонцезахисні для Porsche Cayenne 2 (958) '10-17

Шторки сонцезахисні на Porsche Cayenne шукають нерідко. В даному каталозі запропоновані товари для автомобіля, випущеного в 2010 році. Продукція характеризується відповідністю з представленою моделлю машини, високою якістю і надійністю.

Крім того, на сторінці запропоновані й інші варіанти аксесуарів для машин цього типу. автомобільні шторки до Порш Каєн (Порше Кайен) дозволяє оновити транспортний засіб. Оскільки в основному машина подібного роду рідко потребує ремонту, то для них в більшості своїй запитують або деталі для заміни або для тюнінгу, захисту. Наприклад, автошторки для Porsche Cayenne '10 шукаються нерідко водіями.

Щоб придбати необхідний товар на сторінках сайту, вам достатньо звернутися до каталогів або ж ввести в пошуку необхідну назву. Так, запропоновані шторки для автомобіля можна замовити з доставкою в будь-яке місто. У нас ви можете придбати так само двірники для Porsche Cayenne . Оформивши заявку на порталі, ви вже через кілька днів отримаєте товар до порогу або на поштове відділення. Крім того, перед покупкою ви можете ознайомитися з фото і відгуками, що допоможе вибрати продукцію.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Porsche Cayenne 2 (958) '10-17
Сортувати за
за популярністю
Шторка на лобове скло для Porsche Cayenne '10-17, розмір XL (WeatherTech)
Рейтинг 0
194349
4 528 грн.
Сонцезахисні шторки SunShade Windshield ідеально підходять для авто і, при правильній установці, будуть акуратно виглядати в кожному віконному отворі. Для додаткової безпеки складіть козирки, щоб закріпити сонцезахисну шторку.

Шторки сонцезахисні для Porsche Cayenne 2 (958) '10-17 ціна у Авторадості: Від 4 528 грн. До 8 115 грн.

ТоварЦіна
Шторка на лобове скло для Porsche Cayenne '10-17, розмір XL (WeatherTech)4 528 грн.

Статті
Автомобільна шторка - корисний аксесуар, який обов'язковим не є і купується виключно за бажанням власника авто. Шторка покликана захистити салон авто від сторонніх цікавих очей, а також від променів сонця, що палить(цей аксесуар є свого роду заміною тонуванню).
У нашому інтернет-магазині з'явилися сонцезахисні шторки CarLife! • Шторки захищають від прямих сонячних променів, зберігають прохолоду в салоні автомобіля. • Захищають салон автомобіля від сторонніх очей.
Літо в розпалі! І в спекотні дні багато водіїв усвідомлюють, що сонцезахисні шторки - це зовсім не марна ганчірочка, а дуже важливий і потрібний аксесуар. Наприклад, в ситуації, коли ви залишаєте автомобіль на сонці, а через деякий час повертаєтеся в жаркий задушливий салон.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Показати ще 9
Тип кріплення
Місце застосування
Вид
Застосування
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено