Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:
Рік випуску:
Размер кузова:

Тенти-чохли на автомобіль для Citroen Jumper '94-06

Деталі на комерційному транспорті зношуються набагато швидше, це обумовлено тим, що такі автомобілі експлуатуються набагато частіше, ніж особистий транспорт. Тому не дивно, що Тенти-чохли на автомобіль на Citroen Jumper є дуже популярним товаром. Компанії, що займаються вантажними і пасажирськими перевезеннями, доставкою товарів або іншою діяльністю, що вимагає наявності комерційного транспорту, можуть звернутися в наш інтернет магазин. У нас можна знайти автомобільний тент до Сітроен Джампер за вигіднішою ціною, ніж на СТО. До того ж ми можемо запропонувати оптові поставки, що подвійно вигідніше. Якість реалізованих нами автоаксесуарів відповідає європейським стандартам, а продукція сертифікована. Це є гарантією того, що ви придбаєте оригінальні тенти для автомобіля для Citroen Jumper від виробників. Спеціалізовані ресурси автозапчастин - це найбільш простий варіант уникнути підробок і бракованих деталей.

автомобільні тенти, представлені на цій сторінці, повністю сумісні з моделями, випущеними в період 1994-2006 року, і легко встановляться в автомобіль. Зверніть увагу на автолампи для Citroen Jumper їх своєчасна заміна важлива для безпечного водіння.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Citroen Jumper '94-06
Сортувати за
за популярністю
Тент автомобільний для мікроавтобуса Mobile Garage L 480 (Kegel-Blazusiak)
Рейтинг 0
125314
3 815 грн.
  • Бренд: Kegel-Blazusiak
  • Застосування: мікроавтобус
  • Розмір: L
  • Довжина: 470-490 см.
  • Тенти-чохли на автомобіль для Citroen Jumper '94-06 ціна у Авторадості: Від 3 815 грн. До 13 200 грн.

    ТоварЦіна
    Тент автомобільний для мікроавтобуса Mobile Garage L 480 (Kegel-Blazusiak)3 815 грн.

    Статті
    Автомобільний тент вирішує безліч клопотів пов'язаних з турботою і захистом особистого транспорту. Хоч такого роду аксесуар не є обов'язковим, багато хто недооцінює цей спосіб захисту автомобіля.
    Защитить свой автомобиль от повреждений хочет каждый автомобилист. Каждый год в автоиндустрии тратится масса денег на постоянный тюнинг, уход за автомобилями, аксессуары и средства безопасности для авто.
    Ми додали на сайт нові автомобільні тенти від брендів Kegel-Blazuziak і Milex! Автомобільний тент - чудовий спосіб захисту від пилу, снігу, ультрафіолету, посліду птахів, і інших шкідливих речовин, які можуть завдати пошкодження кузову і лакофарбового покриття вашого авто.
    Коли потрібен тент? Не кожному автомобілісту пощастило жити біля паркінгу, тим більше розміщеного в тіні. І вже тим більше далеко не всі мають власний гараж.

    Підбір
    Ціна, (грн.)
    Від грн. До грн.
    Ви вибрали
    Бренди
    Джип / Минівен
    Седан
    Хетчбек
    Купе
    Мікроавтобус
    Пікап
    Дім на колесах
    Додаткові опції
    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено