Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:
Рік випуску:
Размер кузова:

Тенти-чохли на автомобіль для Daewoo Tico '91-97

Тенти-чохли на автомобіль для Daewoo Tico допоможуть виконати невеликий, але вельми корисний тюнінг. Ця модель належить до бюджетного класу автомобілів, а тому виробник не намагався наділити її будь-якими надлишками. Отже, придбання та встановлення аксесуарів лягає на плечі самого автовласника, який бажає поліпшити свою машину.

Однак знайти автомобільний тент до Деу Тіко 1991-1997 року випуску стає все важче. Так як виробники запчастин і аксесуарів, в першу чергу, орієнтовані на більш свіжі моделі авто. У той час як застарілі моделі, до того ж економ класу, часто забуваються.

Втім, в нашому магазині ви знайдете всі необхідні тенти для автомобіля на Daewoo Tico, в широкому асортименті і високої якості. Ми співпрацюємо з перевіреними постачальниками, а тому можемо гарантувати, що вся продукція сертифікована і відповідає прийнятим стандартам. Встановити автомобільні тенти в машину можна самостійно, не вдаючись до допомоги фахівців, що також дозволить заощадити кошти.

Оформлення замовлення здійснюється в телефонному або он-лайн режимі.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Daewoo Tico '91-97
Сортувати за
за популярністю
Тент автомобільний для хетчбека Mobile Garage S3 (Kegel-Blazusiak)
Рейтинг 0
131995
2 160 грн.
  • Бренд: Kegel-Blazusiak
  • Застосування: хетчбек
  • Розмір: S3
  • Довжина: 335-355 см.
  • Тенти-чохли на автомобіль для Daewoo Tico '91-97 ціна у Авторадості: Від 2 160 грн. До 13 200 грн.

    ТоварЦіна
    Тент автомобільний для хетчбека Mobile Garage S3 (Kegel-Blazusiak)2 160 грн.

    Статті
    Автомобільний тент вирішує безліч клопотів пов'язаних з турботою і захистом особистого транспорту. Хоч такого роду аксесуар не є обов'язковим, багато хто недооцінює цей спосіб захисту автомобіля.
    Защитить свой автомобиль от повреждений хочет каждый автомобилист. Каждый год в автоиндустрии тратится масса денег на постоянный тюнинг, уход за автомобилями, аксессуары и средства безопасности для авто.
    Ми додали на сайт нові автомобільні тенти від брендів Kegel-Blazuziak і Milex! Автомобільний тент - чудовий спосіб захисту від пилу, снігу, ультрафіолету, посліду птахів, і інших шкідливих речовин, які можуть завдати пошкодження кузову і лакофарбового покриття вашого авто.
    Коли потрібен тент? Не кожному автомобілісту пощастило жити біля паркінгу, тим більше розміщеного в тіні. І вже тим більше далеко не всі мають власний гараж.

    Підбір
    Ціна, (грн.)
    Від грн. До грн.
    Ви вибрали
    Бренди
    Джип / Минівен
    Седан
    Хетчбек
    Купе
    Мікроавтобус
    Пікап
    Дім на колесах
    Додаткові опції
    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено