Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:
Рік випуску:
Размер кузова:

Тенти-чохли на автомобіль для Renault Modus '04-12

З першого дня своєї появи Renault Modus привернув до себе досить багато уваги. Це сталося ще під час виставки на Женевському автосалоні. В подальшому автомобіль став вельми популярний серед автомобілістів середнього класу, яким потрібен був компактний і місткий мінівен.

У той же час, бажання поліпшити авто призвело до того, що Тенти-чохли на автомобіль на Renault Modus стали дуже популярним товаром. Звичайно, багато виробників аксесуарів займається випуском запчастин до цієї моделі. Але ж важливо знайти дійсно якісний автомобільний тент до Рено Модус, який був би сумісний з моделями 2004-2012 року випуску.

Наш портал пропонує надійні та сертифіковані тенти для автомобіля в Renault Modus, які прослужать довго і порадують автомобілістів своєю бездоганною службою. Деталі сумісні з автомобілями, що володіють одним із зазначених типів двигуна:
  • 1.2 Tce, 1.4 16V, 1.6, 2.0 16V - бензин;
  • 1.5 Dci, 1.6 Dci, 1.9Dci - дизель. За допомогою описів товарів, ви можете порівняти автомобільні тенти і визначити найкращий варіант, виходячи з ваших вимог і бюджету.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Renault Modus '04-12
Сортувати за
за популярністю

Тенти-чохли на автомобіль для Renault Modus '04-12 ціна у Авторадості: Від 161 грн. До 13 200 грн.

ТоварЦіна
Чохол проти інею для переднього скла Winter L 72х120-160 см (Kegel-Blazusiak)353 грн.
Чохли проти інею для склоочисників Yeti 2 шт. (Kegel-Blazusiak)186 грн.
Чохол проти інею для переднього скла "Winter" M 70х156см299 грн.
Чохол-шторка проти інею для переднього скла (Grand Prix)161 грн.

Статті
Якщо у вас немає гаража і ви часто залишаєте авто на вулиці, то чохол слід купити однозначно. Цей простий і зовсім недорогий аксесуар допоможе продовжити термін служби авто та підтримувати його презентабельний зовнішній вигляд довгі роки.
Автомобільний тент вирішує безліч клопотів пов'язаних з турботою і захистом особистого транспорту. Хоч такого роду аксесуар не є обов'язковим, багато хто недооцінює цей спосіб захисту автомобіля.
Защитить свой автомобиль от повреждений хочет каждый автомобилист. Каждый год в автоиндустрии тратится масса денег на постоянный тюнинг, уход за автомобилями, аксессуары и средства безопасности для авто.
Ми додали на сайт нові автомобільні тенти від брендів Kegel-Blazuziak і Milex! Автомобільний тент - чудовий спосіб захисту від пилу, снігу, ультрафіолету, посліду птахів, і інших шкідливих речовин, які можуть завдати пошкодження кузову і лакофарбового покриття вашого авто.

Підбір
Ціна, (грн.)
Від грн. До грн.
Ви вибрали
Бренди
Джип / Минівен
Седан
Хетчбек
Купе
Мікроавтобус
Пікап
Дім на колесах
Додаткові опції
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено