Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Тенти-чохли на автомобіль для Chevrolet Bolt '16-

Chevrolet автомобіль, який не потребує представлення. Серед безлічі моделей цієї марки ви напевно зможете знайти ту, що повністю задовольнить ваші вимоги. Так, наприклад Chevrolet Bolt '16 - в своєму вреям стала лідером продажів, та й зараз не поступаємося новеньким моделям, що тільки підкорюють авторинок.

Якщо ви вже є власником автомобіля Chevrolet Bolt '16, то ви точно знаєте, що продовжити термін його служби можна купивши якісні автотовари.

Підібрати тенти для автомобіля на Chevrolet Bolt '16 це дійсно не просто. Ідеальним варіантом буде купити автомобільний тент на Шевроле Болт 2016 року оригінальної якості. Знайти оригінальні Тенти-чохли на автомобіль на Chevrolet Bolt '16 можна в інтернет магазині Авторадіо. Тут представлений найбільший вибір товарів за доступними цінами. Ви так само будете приємно здивовані високою якісттю і швидкою доставкою.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Chevrolet Bolt '16-
Сортувати за
за популярністю
Тент автомобільний для мінівена Mobile Garage L (Kegel-Blazusiak)
Рейтинг 5
044888
3 149 грн.
  • Бренд: Kegel-Blazusiak
  • Застосування: мінівен
  • Розмір: L
  • Довжина: 410-450 см.
  • Тенти-чохли на автомобіль для Chevrolet Bolt '16- ціна у Авторадості: Від 3 149 грн. До 13 200 грн.

    ТоварЦіна
    Тент автомобільний для мінівена Mobile Garage L (Kegel-Blazusiak)3 149 грн.

    Статті
    Якщо у вас немає гаража і ви часто залишаєте авто на вулиці, то чохол слід купити однозначно. Цей простий і зовсім недорогий аксесуар допоможе продовжити термін служби авто та підтримувати його презентабельний зовнішній вигляд довгі роки.
    Автомобільний тент вирішує безліч клопотів пов'язаних з турботою і захистом особистого транспорту. Хоч такого роду аксесуар не є обов'язковим, багато хто недооцінює цей спосіб захисту автомобіля.
    Защитить свой автомобиль от повреждений хочет каждый автомобилист. Каждый год в автоиндустрии тратится масса денег на постоянный тюнинг, уход за автомобилями, аксессуары и средства безопасности для авто.
    Ми додали на сайт нові автомобільні тенти від брендів Kegel-Blazuziak і Milex! Автомобільний тент - чудовий спосіб захисту від пилу, снігу, ультрафіолету, посліду птахів, і інших шкідливих речовин, які можуть завдати пошкодження кузову і лакофарбового покриття вашого авто.

    Підбір
    Ціна, (грн.)
    Від грн. До грн.
    Ви вибрали
    Бренди
    Джип / Минівен
    Седан
    Хетчбек
    Купе
    Мікроавтобус
    Пікап
    Дім на колесах
    Додаткові опції
    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено