Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Тенти-чохли на автомобіль для Lada (Ваз) XRAY '15-

Сучасний автопром пропонує безліч іноземних моделей авто, які вражають як своєю красою так і технічними характеристиками. Але попри все на дорогах все ще є люди, які з гордістю їздять на старих добрих ВАЗах і вірять в те, що краще цієї машини ще нічого не придумали. Не варто заглиблюватися в історію, що б зрозуміти, що сучасні ВАЗи це все ж не ті авто, що випускалися раніше, але вони не поступаються своєю перспективністю навіть іномаркам.

Для будь-якої машини найголовніше - підібрати якісні акесссуари. Магазин Авторадості пропонує найбільший вибір авто аксесуарів для авто марки Лада. Якщо вам знадобилися автомобільний тент для Лада XRAY '15 то купити ви можете їх тут. При цьому магазин гарантує високу якість і швидку доставку аксесуарів. тенти для автомобіля для Lada XRAY '15-дозволяють продовжити термін служби машини, за умови, що ви правильно підібрали деталі. Дуже важливо при виборі вказувати марку авто і рік її випуску. Якщо ви зробите правильно то куплений вами аксесуар забезпечить максимальний захист вашого автомобіля.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для Lada (Ваз) XRAY '15-
Сортувати за
за популярністю
Тент автомобільний для хетчбека/універсалу Perfect Garage L1 (Kegel-Blazusiak)
Рейтинг 5
159990
3 687 грн.
  • Бренд: Kegel-Blazusiak
  • Застосування: хетчбек
  • Розмір: L1
  • Параметри: 405-430 см
  • Залишилося: 4 шт.
    Тент автомобільний для хетчбека/універсалу Mobile Garage L1 (Kegel-Blazusiak)
    Рейтинг 0
    044716
    2 291 грн.2 545 грн.
  • Бренд: Kegel-Blazusiak
  • Застосування: хетчбек
  • Розмір: L1
  • Довжина: 405-430 см.
  • Тенти-чохли на автомобіль для Lada (Ваз) XRAY '15- ціна у Авторадості: Від 2 291 грн. До 13 200 грн.

    ТоварЦіна
    Тент автомобільний для хетчбека/універсалу Perfect Garage L1 (Kegel-Blazusiak)3 687 грн.
    Тент автомобільний для хетчбека/універсалу Mobile Garage L1 (Kegel-Blazusiak)2 291 грн.

    Статті
    Якщо у вас немає гаража і ви часто залишаєте авто на вулиці, то чохол слід купити однозначно. Цей простий і зовсім недорогий аксесуар допоможе продовжити термін служби авто та підтримувати його презентабельний зовнішній вигляд довгі роки.
    Автомобільний тент вирішує безліч клопотів пов'язаних з турботою і захистом особистого транспорту. Хоч такого роду аксесуар не є обов'язковим, багато хто недооцінює цей спосіб захисту автомобіля.
    Защитить свой автомобиль от повреждений хочет каждый автомобилист. Каждый год в автоиндустрии тратится масса денег на постоянный тюнинг, уход за автомобилями, аксессуары и средства безопасности для авто.
    Ми додали на сайт нові автомобільні тенти від брендів Kegel-Blazuziak і Milex! Автомобільний тент - чудовий спосіб захисту від пилу, снігу, ультрафіолету, посліду птахів, і інших шкідливих речовин, які можуть завдати пошкодження кузову і лакофарбового покриття вашого авто.

    Підбір
    Ціна, (грн.)
    Від грн. До грн.
    Ви вибрали
    Бренди
    Джип / Минівен
    Седан
    Хетчбек
    Купе
    Мікроавтобус
    Пікап
    Дім на колесах
    Додаткові опції
    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено