Виберіть свій автомобіль:
Марка авто:
Модель авто:

Тенти-чохли на автомобіль для BMW X4 G02 '18-

На ринку з кожним роком все більше нових автомобілів. Звичайно ж є марки, які користуються особливою популярністю і завжди знаходять свого водія. Автомобілі БМВ відносяться саме до таких. Варто з'явиться новій моделі, як тут же знаходиться безліч покупців. Але якщо для старіших машин підібрати килимки та інші аксесуари просто, то новенькі авто можуть довгий час обходиться без них, адже підібрати оригінальний товар виявляється досить складно.

Тенти-чохли на автомобіль для BMW X4 G02 2018 року необхідно кожному водієві, що сидять за кермом цієї машини. Як не крути, а для того, що б забезпечити собі максимальний комфорт необхідно звертати увагу на дрібні нюанси про які можуть подбати тільки оригінальні аксесуари для вашої машини.

автомобільний тент для бмв X4 G02 2018 це надійність в кожній деталі. Ви можете бути впевнені в цих товарах, адже спеціально для вас ви підбираємо найкращих виробників в якості виробів яких ми впевнені.

Купити тенти для автомобіля для BMW X4 G02 2018 можна прямо зараз. Оформіть замовлення на сайті і в найкоротший термін зможете отримати його на пошті.
Показати весь
Так само ви можете подивитися всі автомобільні товари для BMW X4 G02 '18-
Сортувати за
за популярністю
Тент автомобільний для позашляховика Perfect Garage XL (Kegel-Blazusiak)
Рейтинг 5
145845
4 869 грн.
  • Бренд: Kegel-Blazusiak
  • Застосування: джип
  • Розмір: XL
  • Параметри: 450-510х160х148см
  • Тенти-чохли на автомобіль для BMW X4 G02 '18- ціна у Авторадості: Від 4 869 грн. До 13 200 грн.

    ТоварЦіна
    Тент автомобільний для позашляховика Perfect Garage XL (Kegel-Blazusiak)4 869 грн.

    Статті
    Якщо у вас немає гаража і ви часто залишаєте авто на вулиці, то чохол слід купити однозначно. Цей простий і зовсім недорогий аксесуар допоможе продовжити термін служби авто та підтримувати його презентабельний зовнішній вигляд довгі роки.
    Автомобільний тент вирішує безліч клопотів пов'язаних з турботою і захистом особистого транспорту. Хоч такого роду аксесуар не є обов'язковим, багато хто недооцінює цей спосіб захисту автомобіля.
    Защитить свой автомобиль от повреждений хочет каждый автомобилист. Каждый год в автоиндустрии тратится масса денег на постоянный тюнинг, уход за автомобилями, аксессуары и средства безопасности для авто.
    Ми додали на сайт нові автомобільні тенти від брендів Kegel-Blazuziak і Milex! Автомобільний тент - чудовий спосіб захисту від пилу, снігу, ультрафіолету, посліду птахів, і інших шкідливих речовин, які можуть завдати пошкодження кузову і лакофарбового покриття вашого авто.

    Підбір
    Ціна, (грн.)
    Від грн. До грн.
    Ви вибрали
    Бренди
    Джип / Минівен
    Седан
    Хетчбек
    Купе
    Мікроавтобус
    Пікап
    Дім на колесах
    Додаткові опції
    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено