Універсальне мастило WD-40 у подарунок до наборів інструменту!

Акція! Універсальне мастило WD-40 у подарунок до наборів інструменту!
Термін дії акції: Від 07.04.2021 До 30.04.2021

Купуйте набори інструментів і отримуйте WD-40 в подарунок! Не пропустіть можливість вигідно поповнити свій гаражний арсенал! Купуйте популярні товари категорії Інструмент та обладнання в період проведення акції та отримуйте від магазину корисний подарунок - легендарний засіб WD-40.


Універсальне мастило WD-40 200 мл


Очищає. WD40 легко очищає жир, бітумні плями або залишки клею. WD-40 проникає під бруд, сажу і мастильні речовини, щоб очистити поверхню. Також WD-40 розчиняє клейкі речовини, дозволяючи легко видаляти етикетки, клейку стрічку і зайва кількість клею.
Заміщає вологу. WD40 витісняє вологу та утворює захисний бар'єр проти вогкості. WD-40 може витісняти вологу, що дозволяє усувати провідність викликану вогкістю в електронних системах.
Проникає. WD40 звільняє заіржавілі, заклинило або примерзли механізми. WD-40 послаблює зчеплення між металом і іржею, дозволяє усунути прикипання і зчеплення змерзлих металевих частин.
Змащує. WD40 змащує деталі не залишаючи на поверхні жирних або липких слідів. Змащувальні інгредієнти WD-40 широко розсіюються і міцно утримуються на рухомих частинах.
Захищає. WD40 оберігає металеві поверхні від утворення корозії навіть в самих екстремальних умовах. WD-40 захищає металеві поверхні інгредієнтами, що забезпечують опір корозії, які захищають метал від вологи та інших причин корозії.

Термін дії акції обмежений кількістю подарунків.
Встигніть скористатися пропозицією!

Акційні товари

Iнші акції
У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено